Sunday 22 March 2015

Contorno di Patate e Peperoni alle Erbe - Ricetta al Microonde

Quick Herbed Potatoes and Red Peppers

Oggi avevo voglia di un piatto gustoso e così ho messo assieme questo semplice contorno molto saporito con cui ho accompagnato un paio di salsicce vegetariane che giacevano in freezer.

Today I fancied a really tasty dish, so I created this simple potatoes and peppers side dish to serve with a couple of vegetarian sausages that were waiting to be cooked in my freezer.



Prepararlo richiede come al solito poco tempo e un microonde.

Ingredienti:
7 Patate Baby
2 Peperoni Cornetto
1 Cucchiaio di Olio EVO
1 Pizzico di Erbe Miste (salvia, rosmarino, timo e basilico)
1 Pizzico di Cipolla lio 
1 Pizzico di Sale

This is a very simple and quick recipe, all you need is a microwave and the following ingredients:
7 Baby Potatoes
2 Red Peppers
1 Tablespoon of E.V. Olive Oil
1 Teaspoon of Mixed Herbs (sage, rosemary, thyme and basil)
1/2 Teaspoon of Onion Powder
Salt to taste

Pulite e tagliate a pezzi le patate e i peperoni. Disponeteli in una pirofila per il microonde e condite con olio, sale, cipolla ed erbe.

Wash and chop both the potatoes and the peppers. Put the slices into a microwave dish. Add the seasoning: oil, salt, onion end herbs.



Mescolate e cuocete al microonde per 5 minuti alla massima potenza avendo cura di coprire con della pellicola che buchellerete con una forchetta. Trascorsi i primi 5 minuti, estraete la pirofila, rimescolate e infornate per altri 5 minuti alla massima potenza (senza pellicola).

Mix well and microwave (covered with a film pierced by a fork) for 5 mins at 750/800w. Mix the veggies once again and microwave for another 5 mins without any film.



Il vostro gustoso contorno è già pronto per essere gustato! Nel mio caso l'ho servito con un paio di salsicce vegetariane e una manciata di rucola fresca.

Your tasty side dish is now ready to be eaten! I enjoyed it with a couple of vegetarian sausages and an handful of fresh rocket.

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