Oggi avevo voglia di un piatto gustoso e così ho messo assieme questo semplice contorno molto saporito con cui ho accompagnato un paio di salsicce vegetariane che giacevano in freezer.
Today I fancied a really tasty dish, so I created this simple potatoes and peppers side dish to serve with a couple of vegetarian sausages that were waiting to be cooked in my freezer.
Prepararlo richiede come al solito poco tempo e un microonde.
Ingredienti:
7 Patate Baby
2 Peperoni Cornetto
1 Cucchiaio di Olio EVO
1 Pizzico di Erbe Miste (salvia, rosmarino, timo e basilico)
1 Pizzico di Cipolla lio
1 Pizzico di Sale
This is a very simple and quick recipe, all you need is a microwave and the following ingredients:
7 Baby Potatoes
2 Red Peppers
1 Tablespoon of E.V. Olive Oil
1 Teaspoon of Mixed Herbs (sage, rosemary, thyme and basil)
1/2 Teaspoon of Onion Powder
Salt to taste
Pulite e tagliate a pezzi le patate e i peperoni. Disponeteli in una pirofila per il microonde e condite con olio, sale, cipolla ed erbe.
Wash and chop both the potatoes and the peppers. Put the slices into a microwave dish. Add the seasoning: oil, salt, onion end herbs.
Mix well and microwave (covered with a film pierced by a fork) for 5 mins at 750/800w. Mix the veggies once again and microwave for another 5 mins without any film.
Il vostro gustoso contorno è già pronto per essere gustato! Nel mio caso l'ho servito con un paio di salsicce vegetariane e una manciata di rucola fresca.
Your tasty side dish is now ready to be eaten! I enjoyed it with a couple of vegetarian sausages and an handful of fresh rocket.
No comments:
Post a Comment